TICO.RO VANZARI AUTO

BIRO masina electrica de oras

100% electric , 100% economic

Prietenos cu traficul de oras si cu bugetul tau

Linia de mașini electrice BIRÒ este produsă în Italia, fiind gândită pentru nevoia de a conduce mai ușor într-un oraș aglomerat, unde spațiul și timpul devin din ce în ce mai importante. Și pentru noi, cei care trăim în România, necesitatea de a economisi bani, spațiu, timp, dar și de a respira un aer mai curat este din ce în ce mai stringentă.

Fă cunoștință cu BIRÒ, un vehicul electric altfel, o mașină electrică rentabilă, accesibilă, cu care nu vei rămâne niciodată în pană din cauza unui buget limitat. Când costă doar 2 lei plinul, adică doar 2 lei per suta de kilometri, când poți încărca bateria mașinii tale de oriunde, inclusiv la priza de acasă și când poți străbate orașul în lung și în lat fără să ai grija economiei de combustibil sau a locului unde vei lăsa mașina, viața ta devine remarcabil de ușoară.

BIRÒ nu este doar o mașină electrică, ci este o apariție extravagant de cool în peisajul urban. În același timp reprezintă o soluție pentru multe probleme sâcâitoare pe care orice locuitor al unui mare oraș din România le resimte pe propria piele.

BIRÒ are agilitatea și libertatea unui scuter, oferind mult mai multă siguranță și protecție, este o primă mașină ideală pentru adolescenți sau începători, dar și un vehicul ușor de manevrat pentru vârstnici și o investiție inteligentă pentru flota ta urbană.

Are loc de parcare inclus și gratuit pentru totdeauna, este 100% prietenos cu mediul, dar și cu bugetul tău pe termen lung. Vehiculul electric BIRÒ reușește să iasă în evidență oriunde s-ar duce și poate ajunge acolo unde mașinile obișnuite nu o pot face.